Over ons

PARALLEL WIJNEN

Over ons

Wij zijn Marianne en Koen, moeder en zoon. Samen vormen we Parallel Wijnen. Marianne is een geregistreerd Vinoloog en Koen chef kok. Onze passies wilden we al langere tijd delen en uiteindelijk is Parallel wijnen het resultaat. Zelf kunnen we enorm genieten van de ervaring die een goed glas wijn met een heerlijke maaltijd geeft. Deze ervaring willen we graag met iedereen delen.

Marianne gaat veelal zelf naar de wijnhuizen om de wijnen te selecteren. Koen zorgt voor passende recepten zodat we de volledige ervaring mee kunnen geven. Zo ben je elke maand weer verrast of kan jij jouw gasten verrassen.

Volg ons op socialmedia

WIE ZIJN WE

Ons Team

Koen

Koen van den Hurk, Chef kok en een grote fan van alles wat met gastronomie te maken heeft, bedenkt bij alle wijnboxen de bijpassende recepten. Door zijn ervaring opgedaan in meerdere sterren keukens maar ook op kookwedstrijden, weet hij als geen ander wat jij je gasten kan voorschotelen.

Marianne

Marianne van den Hurk, gepassioneerd vinoloog en sommelier selecteert alle wijnen zorgvuldig en met liefde. Naast de wijnen in onze webwinkel of maandelijkse wijnbox verzorgt ze ook wijncursussen in onze winkel.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Bent u ouder dan 18? U moet 18 jaar of ouder zijn om de pagina te bekijken. Verifieer uw leeftijd om mee te doen.
Toegang verboden Uw toegang is beperkt vanwege uw leeftijd.
Ik ben 18 jaar of ouder Ik ben jonger dan 18 jaar